fbpx

Tubim për emigrantët: Shkupjanët nuk e treguan humanitetin e tyre

Vetëm qindra qytetarë u grumbulluan sot paradite në sheshin Maqedonia në tubimin për ndihmë të emigrantëve në kuadër të javës evropiane për solidaritet.

Ngjarja e sotme është organizuar nga ana e Lëvizjes majtiste “Solidariteti”.

Ata thonë se vendi prej nga vjen Nënë Tereza duhet të jetë shembull i humanizmit.

Por, edhe pse organizatorët vazhdimisht kanë bërë thirrje që emigrantët kanë nevojë për ushqim, veshmbathje, ujë dhe ombrella, janë grumbulluar vetëm disa qese me veshmbathje.

11930705_10153187322687426_560696576_n 11994211_10153187322352426_1384793149_n 11996923_10153187322482426_877212328_n 12007204_10153187322512426_1055426750_n 12007270_10153187322652426_2027490505_n

Lajme të ngjashme

Back to top button