fbpx

OnePlus kërkon fjale për vonesat e dërgesave të OnePlus 2

Bashkë-themeluesi i OnePlus, Carl Pei ka publikuar një kërkim-falje publike në lidhje me vonesën e arritjes së telefonit të dytë të kompanisë, OnePlus 2.

Pavarësisht planeve të guximshme dhe përgatitjen e më shumë njësive për shitje, ai thotë se OnePlus vetëm këtë javë filloi me dërgimin e një sasie të telefonave tek përdoruesit, transmeton Telegrafi.

Megjithatë kjo datë është një muaj më vonë se data fillestare e synuar e kompanisë për OnePlus 2, e pranon ai.

OnePlus nuk e ka identifikuar burimin e vonesës. Përkundër këtij fakti kompania ka lëshuar më shumë ftesa që janë në dispozicion, dhe zbuloi se kompania ka në plan të hapë shitjet e OnePlus 2 në të ardhmen e afërt.

Lajme të ngjashme

Back to top button