fbpx

Video shokuese nga Shkupi, dado keqtrajton një foshnje

Kallëzime penal është ngritur kundër një grua 65 vjeçare e cili ishte duke punuar si një dado për të mbajtur fëmijën nëntë muajshe, teksa prindërit e tij ishin në punë. Në vend që të kujdeset për fëmijën ajo e keqtrajtuar, që dëshmi për këtë është videoja më poshtë, e cila u botua me pëlqimin e prindërve, njofton Telegraf.mk. Ata vënë një kamerë të fshehura në shtëpinë e tyre, pasi tek fëmija vënë re disa shenja.

Pas padisë penale dhe vidoes, Prokurori publik konstaton se ekziston dyshimi i arsyeshëm për kryerjen e një krimi – keqtrajtimin e një fëmije me nenin 201 të Kodit Penal, e cila mbart një dënim të rëndë me burg prej një deri në dhjetë vjet. Dado është në paraburgim. Videon mund ta shihni në këtë link.

Lajme të ngjashme

Back to top button