fbpx

Ndërroi jetë ylli holivudian Martin Milner

Martin ishte i njohur si Pete Malloy, për rolin e tij si oficer në Adam-12.

Adam-12 u zhvillua nga viti 1968 deri 1975 në NBC, dhe Martin luajti si zyrtar i lartë i një ekipi të policisë bashkë me Kent McCord.

2C0DA02600000578-0-Veteran_actor_Beginning_as_a_teenager_in_the_1940s_Martin_left_i-m-135_1441653026611 2C0DA02E00000578-0-On_the_job_Along_with_co_star_Kent_McCord_left_Martin_starred_in-m-133_1441652990720

 

Lajme të ngjashme

Back to top button