fbpx

Përplasje mes Policisë dhe VV, një kameraman i lënduar

Aktivistë të Vetëvendosjes kanë tentuar të vendosin një udhëzim administrativ nëpër veturat që ndodheshin në oborrin e ndërtesës së re të Qeverisë së Kosovës, por nuk janë lejuar nga Policia e Kosovës. Kjo e fundit, për t’i larguar aktivistët. Ndërkohë janë arrestuar disa aktivistë. Në udhëzimin administrativ i rekomandohej të gjithë institucioneve shtetërore që për shkak të interesave familjare t’i shesin të gjitha veturat, njofton Telegraf.

Foto nga protesta:

 

Lajme të ngjashme

Back to top button