fbpx

Çfarë duhet të dini rreth rrjetit social Instagram?

​Instagram, rrjeti social i shpërndarjes së imazheve, vazhdon të ketë një popullaritet në rritje. Ku debutoi fillimisht ishte shumë i vështirë për tu kuptuar. Imazhet mund ti ndanit edhe në Facebook ose Twitter.
Por jo! Rrjeti social vijoi të rritej fuqishëm gjersa u ble nga Facebook. Sa aktivë janë përdoruesit e rrjetit social?

Shumica i përkasin gjinisë mashkullore apo femërore? A po e shfrytëzojnë bizneset?

Të gjitha këto pyetje dhe disa të tjera e gjejnë përgjigjen në infografikun mëposhtë.

instagram 1

Lajme të ngjashme

Back to top button