fbpx

Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tiranë

“Tirana kryeqyteti i paqes dhe harmonisë fetare! Tirana e pastër dhe e bukur pret mijëra besimtarë për takimin ndërkombëtar të paqes. Bota mund të mësojë nga historitë modeste që Shqipëria ka për bashkëjetesën dhe vëllazërinë e besimeve”, shkruan te kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj sot në fb.

Më herët gjatë ditës u zhvillua ceremonia e “Ditës së Lutjeve”, në prani të shumë personaliteteve fetare dhe politike, shqiptare dhe të huaja.

Tirana për një ditë u kthye në epiqendrën e fesë botërore.

Nga fotot e mëposhtme mund të shihet edhe mrekullia e tolerancës fetare shqiptare që solli sot në vendin tonë përfaqësues të feve të ndryshme botërore.

Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tirane 1 Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tiranë 02 Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tiranë 3 Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tiranë 4 Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tiranë 5 Ja çfarë solli harmonia fetare sot në Tiranë

Lajme të ngjashme

Back to top button