fbpx

LEGIS publikon dokumentar nga golgota e refugjateve në Maqedoni (VIDEO)

Ky është një dokumentar intervistues nga organizata humanitare joqeveritare LEGIS. Ne këtë dokumentar përshkruhet gjithë aktiviteti tyre dhe ngjarjet e fundit nga kriza e refugjateve në Maqedoni dhe kufijtë e shteteve fqinje. Në video ka pamje të trishta nga golgota e refugjatëve të Lindjes të cilët kalojnë keq edhe nëpër Ballkan.

Lajme të ngjashme

Back to top button