fbpx

A është model kopertinash djali i Beckham? Dyshime në rrjet

Djali i David Beckham, Brooklyn, ka pushtuar një tjetër kopertinë revistë.

Ai u shfaq në Miss Vogue, por në rrjet komentuesit thonë se atë po e mbajnë me hatër pasi ka djem shumë më të pashëm për të dalë në kopertina.

Dikush thotë se lidhjet e babait dhe mbiemri po bëjnë punë.

Vetë Brooklyn në intervistën për Vogue thotë se ai nuk do që të ndjekë gjurmët e babait.

Ai shprehet se do të mbarojë universitetin në SHBA, ndërsa i pëlqen shumë futbolli.

Miss VogueDAVID AND VICTORIA BECKHAM WITH CHILDREN BROOKLYM, ROME, CRUZ AND HARPER

Lajme të ngjashme

Back to top button