fbpx

Vjedhje e rëndë në Shkup

Hajdut i panjohur ka përfituar mbi një milion e gjysmë denarë gjatë një vjedhjeje në Rzhanino të Shkupit.

Një i panjohur ka hyrë në shtëpinë e 50 vjeçarit S.L. dhe ia ka vjedhur një masë të madhe të arit.

Nga policia njoftojnë se dëmi material llogaritet të jetë mbi 1.8 milion denarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button