fbpx

Këto janë 21 fotografitë më mahnitëse që i keni parë ndonjëherë

Bota është përplot kuriozitete të cilat presin që ne t’i eksplorojmë. Nganjëherë gjërat të cilat duken të zakonshme, ato kanë sekrete të fshehura brenda të cilat e bëjnë edhe gjënë më të vogël të duket e pabesueshme.

Mendoni se i keni parë të gjitha, por në fakt ka aq shumë gjëra në botë për të cilat nuk e kemi idenë se ekzistojnë apo si duken, transmeton Lajm. Ja 21 fotografi që do ju mahnisin!

1. Dritat e Veriut (Aurora Borealis) nga hapësira
1. Dritat e Veriut (Aurora Borealis) nga hapësira
2. Dhëmbët e Gjorgj Washingtonit
2. Dhëmbët e Gjorgj Washingtonit
3. Brendësia e drurit gjatë djegies
3. Brendësia e drurit gjatë djegies
4. Qelizat e kancerit përmes mikroskopit
4. Qelizat e kancerit përmes mikroskopit
5. Raca e qenëve para s’e të modifikohej
5. Raca e qenëve para s’e të modifikohej
6. Brendësia e objektit ku Google ruan të dhënat
6. Brendësia e objektit ku Google ruan të dhënat
7. Fotografia e vetme e Merkurit, që është bërë ndonjëherë kaq afër
7. Fotografia e vetme e Merkurit, që është bërë ndonjëherë kaq afër
8. Marsi
8. Marsi
9. Pesha e njejtë e dhjamit dhe e muskulit
9. Pesha e njejtë e dhjamit dhe e muskulit
10. Fytyra e parë e nga printeri 3D
10. Fytyra e parë e nga printeri 3D
11. Ylberi 360 shkallë
11. Ylberi 360 shkallë
12. Vezët e oktapodit
12. Vezët e oktapodit
13. Tavolina e Ajnshtajnit pak momente pasi kishte vdekur.
13. Tavolina e Ajnshtajnit pak momente pasi kishte vdekur.
14. Rentgeni i boshtit kurrizor, para dhe pas ndërhyrjes kirurgjike
14. Rentgeni i boshtit kurrizor, para dhe pas ndërhyrjes kirurgjike
15. Një gejzer para shpërthimit
15. Një gejzer para shpërthimit
16. Brendësia e aeroplanit kargo të FedEx
16. Brendësia e aeroplanit kargo të FedEx
17. Gjuha e njeriut nga mikroskopi
17. Gjuha e njeriut nga mikroskopi
18. Fundi i Murit Kinez
18. Fundi i Murit Kinez
19. Hardhuca mbi kokën e bretkosës së drunjve
19. Hardhuca mbi kokën e bretkosës së drunjve
20. Deponi e gomave të përdorura
20. Deponi e gomave të përdorura
21. Kabllo nënujore
21. Kabllo nënujore

 

Lajme të ngjashme

Back to top button