fbpx

Koha zgjidh gjithçka

E ndërsa koha kalon ti do të kuptosh.
Çfarë është e thënë te zgjasë do të
zgjasë. Koha zgjidh gjithçka. E çfarë
koha nuk zgjidh do të të duhet ta
zgjidhesh vetë.

Haruki Murakami është një shkrimtar dhe përkthyes nga Japonia. Romanet e tij reale dhe ata fiksionale janë shpërblyer me çmime të shumta, ndër to dhe çmimi Franz Kafka.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button