fbpx

Së shpejti do të nis sezoni i katërt i serialit “O sa mirë”

Seriali “O sa mirë” shumë shpejtë do fillojë me sezonin e katërt. Aktorët e “O sa mirë” janë gati për të filluar sezonin më të ri.

Ata në faqen zyrtare në Instagram “o_sa_mire_official” i kanë postuar disa video paralajmëruese nën rolet e personazheve që luajnë, duke treguar se janë gati për t’u rikthyer.

Arifhikmeti, Arboni me Zukën dhe Hakiu nga Drenica në mënyrat e tyre kanë lajmëruar se ata po vijnë.

Lajme të ngjashme

Back to top button