fbpx

Një pjesë e Shkupit nesër pa energji elektrike

Nga ora 8:30 deri në ora 11 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Hristo Tatarçev” kullat 3,4 dhe 5 në komunën Kisella Vodë.

Në periudhën prej orës 9 deri në ora 14, pa energji elektrike do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të fshatrave Bllace e Poshtme dhe e Epërme, vendkalimi kufitar Bllace, karakolli dhe kampi i ARM­së në Bllacë, si dhe transmetuesit e ONE dhe Mobimak ­ Bllacë. Siç informon QRMK ­ Shkup, ndërprerjet janë për shkak të investimeve në elektrosistem.

Lajme të ngjashme

Back to top button