fbpx

Protesta në Shkup për mbrojtjen e kafshëve

Shoqata për mbrojtjen e kafshëve “Anima mundi” ftoi në protestë të dielën në fillim prej ora 12 para stacionit policor në Gjorgje Petrov me moton :”Policia të na mbroj ne, e jo kriminelët! Të shpëtohet kali i gjallë”.

“Kërkojmë intervenim urgjent nga policia, agjencia për ushqim dhe veterinari, komuna Gjorgje Petrov që të na jepet kali gjallë, qenët që mbahen për luftime, ndërsa dhunuesi të prangoset. Kërkojmë dënim për policët që nuk kanë vepruar në mënyrë adekuate edhe pse kanë mundur, nuk e kanë shpëtuar kafshën e mbytur”, thuhet në kërkesën e kësaj organizate.

Lajme të ngjashme

Back to top button