fbpx

Ohër: Nesër mbahet Maratona ndërkombëtare e notimit

24 garues, 12 nga të cilët burra dhe po aq gra nga Maqedonia, Argjentina, Italia, Venecuela, Brazili, Bullgaria, Kanadaja, Gjermania, Spanja, Kroacia dhe Rusia, janë paraqitur për pjesmarrje në maratonën e 29 ndërkombëtare të notuesve që të shtunën më 29 gusht do të mbahet në Liqenin e Ohrit.

Notuesit do të garojnë në 30 kilometra ndërsa Maqedoninë e përfaqësojnë maratonistët Tomi Stefanovski dhe Evgenij Pop Arsov.

Lajme të ngjashme

Back to top button