fbpx

Italia mirëpret marrëveshjet midis Prishtinës dhe Beogradit

Italia e ka mirëpritur marrëveshjen e arritur midis Prishtinës dhe Beogradit në fushën e telekomunikimit, energjisë, themelimin e ASK-së dhe për heqjen e barrikadave në urën e MItrovicës, duke thënë se hap dyert drejt perspektivës evropiane, transmeton Indeksonline.

“Procesi i normalizimit, si dhe jeta e përditshme e secilit e verifikon vullnetin e mirë të Prishtinës dhe të Beogradit për të vazhduar drejt rrugës, që janë nisur në vitin 2013, për të cilën Bashkimi Evropian do të vazhdojë t’iu mbështesë dhe motivoj”, është thënë në deklaratën e ministrisë së jashtme italiane, dërguar në Beograd.

Lajme të ngjashme

Back to top button