Qerim Haxhiu, aktivist i shquar për çështjen kombëtare shqiptare

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Qerim Haxhiu ,miku nga me tè miret e babait tim, e kujtonte perhere me respekt z.Qerim Haxhu pasi njiheshin qè né moshe tè re .Disa vite me radhe kishin komunikim tè rregullt dhe deri ne vitet e pushtetit tè vjeter dhe invidios i’u ndalua komunikimi midis tyre.Ne bijte e Qamilit gezonim respekte tè vecanta per figuren e z. Qerim Haxhiu .Shpesh flitej edhe per lidhje farefisnore midis nesh .Uroj cdo gje tè mire per fisin Haxhiu me prejardhje nga Lushnja kudo qè ndodhen .