fbpx

Fuqia e imagjinatës (FOTO)

Ringjallja e fotografive të vjetra dhe shndrimi tyre në fotografi të gjalla me përralla të reja. Për këtë duhet të kesh imagjinatë. Artistja Jane Long në projektin e saj të fundit e ka bërë pikërisht këtë gjë.

The Idea Farm
The Idea Farm
Corvo
Corvo
All hands on deck
All hands on deck
Beacon
Beacon
Tall Poppies
Tall Poppies
Innocence
Innocence
Innocence
Innocence
The Juggling Act
The Juggling Act
Gun Shy
Gun Shy
Singalong
Singalong
Sweetheart
Sweetheart
Burn it down
Burn it down

Lajme të ngjashme

Back to top button