fbpx

Tetova pas vërshimeve mbytet në mbeturina, lumi ende i papastruar (FOTO)

Njëzet ditë pas vërshimeve që morën jetë dhe shkaktuan shumë dëme materiale në Tetovë dhe rajonin e saj, kështu duket lumi “Shkumbin” i cili doli nga shtrati. I papastruar, me shumë mbeturina në të si që duket në fotografitë të bëra nga reporteri i Portalb, rrugës së Banjës.

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (1)

Edhe pse nga Ministria e Ekologjisë dhe Komuna e Tetovës ditë më parë lajmëruan se lumi po pastrohet, realiteti është ndryshe. Por mos të harrojmë edhe faktorin njeri i cili padyshim kontribuon në krijimin e gjendjes së këtillë.
Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (2)

Ekspertët e huaj në Koordinim me Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim kanë filluar të vëzhgojnë me helikopter terrenin ku ndodhën vërshimet në rajonin e Tetovës.
LEXO: Komuna e Tetovës: Bëmë çmos për tu ballafaquar me vërshimet

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (3)

Qëllimi është që të vërtetohet çfarë në të vërtetë ndodhi më 3 gusht, cilat janë arsyet daljes nga shtrati i lumenjve dhe rrëshqitjes së dheut në shumë vendbanime. Jemi duke i pritur këto rezultate.

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (12)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (8)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (9)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (10)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (13)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (11)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (7)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (6)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (5)

Tetova, lumi Shkumbin 23.08.15 (3)

Lajme të ngjashme

Back to top button