fbpx

Psikologu suedez ka shkruar libër me të cilin e vë në gjumë çdo fëmijë

Në përrallën e këtij libri bëhet fjalë për lepurin i cili do të flejë. Autori i librit është psikologu suedez Karl-Xhoan Forsen Erlin, i cili premton se libri mund t’i vë në gjumë të gjithë fëmijët më kombinimin e fjalive dhe fjalëve, shkruan, Telegram.

“Lëshoje tërë trupin të rëndojë aq sa të të duket se po bie, si gjeth, ngadalë poshtë, poshtë… Kapakët e syve të tu janë të rëndë…”, shkruan autori në përrallën.

Libri i cili kushton 12 paund angleze, me shpejtësinë e dritës është bërë i njohur.

 

 

 

Lajme të ngjashme

Back to top button