fbpx

Anima Mundi: e nevojshme për t’i dhënë fund mizorisë ndaj kafshëve

Shoqata për mbrojtjen e kafshëve Anima Mundi me keqardhje dhe dëshpërim informon për ngjarjet e fundit për “mizorinë e ushtruar ndaj kafshëve”, ngjarje që tregojnë se si dhuna, sociopatologjia dhe devijimi tolerohen në Republikën e Maqedonisë.

Nga Shoqata kanë dërguar foto shqetësuese nga dhuna e ushtruar ndaj kafshëve dhe bëjnë thirrje që të bëhen më shumë presione ndaj institucioneve që ti jepet fund dhunës së ushtruar ndaj kafshëve. Bitola konj-1(1) kuce Veles-1(1)

 

tetovo tele-1(1)

Lajme të ngjashme

Back to top button