fbpx

Google krijon një kompani të re

Gjiganti i internetit Google ka zbuluar një ristrukturim të paprituar, duke krijuar një kompani të re simotër, të quajtur Alphabet Inc.

Google do të vazhdojë të mbajë bizneset e saj më të njohura, si kërkimet, YouTube dhe Android, ndërsa disa subjekte të reja, si investimet dhe divizionet kërkimore do të kalojnë në Alphabet.

“Kjo strukturë e re do të na lejojë që të mbajmë fokusin te mundësitë e jashtëzakonshme që kemi brenda Google”, ka thënë themeluesi i kompanisë, Larry Page.

“Kompania jonë është duke operuar mirë, por mendojmë se mund ta bëjmë më të pastër dhe më të përgjegjshme”, ka shtuar ai.

Lajme të ngjashme

Back to top button