Ende rezluton e zhdukur Rina 6 vjeçare

Edhe pse është stabilizuar moti në Shipkovicë, ankthi në këtë fshat është prezent edhe më tutje. Shkak për këtë ankth është pamundësia për të gjetur vajzën 6 vjeçare Rina Ahmeti, për të cilën supozohet se ka humbur jetën dhe gjendet në podrumin e shtëpisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button