fbpx

Ndihmoni të përmbyturit në Tetovë, telefononi në këta numra

Pas viktimave dhe shkatërrimit që e pësuan banorët e Tetovës nga vershimet, janë hapur numra telefoni për të bërë donacion në ndihmë të tyre. Nje thirje kushton 100 denare, plus TVSH.

070 143 400
075 143 400
077 143 400

+389 është prefiksi për Maqedoni.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close