fbpx

Sistem i ri për pagesë në autobusat e NPQ­së

Sistem i ri për pagesë elektronike dhe lokacion automatik në autobusat e Ndërmarrjes publike për qarkullim “Shkupi” do të fillojë të funksionojë si provë, ndërsa në autobusat e transportuesve privatë duhet të vendoset nga fillimi i vitit të ardhshëm.

Fillimin e shfrytëzimit të smart kartelës së re në autobusat e NPQ­së do ta shënojnë kryetari i Qytetit të Shkupit Koce Trajanovski dhe drejtori i NPQ Shkupi, Igor Janushev, i cili në hapësirat e NPQ Turs do ta promovojnë sistemin për lokacion automatik të automjeteve dhe për pagesë elektronike në autobusat e transportit publik urban.

Lajme të ngjashme

Back to top button