Kryetari i Srebrenicës: Do ta thërras dhe t’i kërkojë falje personalisht Vuçiqit

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. ky kryetar ose asht frikacak ose ja ka qerru Zoti syte e nuk e sheh qe ky Vuçiçi ne kohet qe ajo gruaja kur vendos lulet dhe fillon e falet per te vdekurit ja pret rrugen e iken pa mbaru lutjen