fbpx

Paraburgim për vozitësin që ka shkelur gazetaren

Vozitësi që më 7 korrik në qendrën tregtare “Zebra” në Shkup ka shkelur gazetaren 50 vjeçare Suzana Todorovska Pavlovska, prej sot është në paraburgim pre 30 ditëve.

Mbrëmë u kuptua se ai ka qenë nën ndikimin e alkoolit dhe marihuanës.

Lajme të ngjashme

Back to top button