fbpx

Kujdestarët i keqtrajtuan jetimët në Shkodër, pushohen nga puna (Video)

Emisioni vëzhgues “Ça thu” e publikoi një video shokuese ku shihet se si një kujdestari i keqtrajton fëmijët e jetimores në Shkodër.

Në një video shihet se si kujdestarja ulet mbi një fëmijë dhe nuk ngrihet prej tij, pavarësisht se është duke qarë fëmija, dhe në tjetër se si e shqelmon një fëmijë tjetër.

Nga puna janë pushuar tre kujdestarë, Edvana Sulaj, Manjola Banishta dhe Albert Reka, pasi që janë akuzuar për dhunë dhe abuzim ndaj fëmijëve të jetimores.

Lajme të ngjashme

Back to top button