Ndryshim rolesh: grupi sirian i veshur me kostume portokalli ekzekuton militantët e ISIS-it

Një grup terrori në Siri kanë ekzekutuar disa militantë të ISIS-it me të njëjtat metoda që ISIS-i ka përdorur.

Të veshur me kostume portokalli, ashtu siç zakonisht vishen viktimat e ISIS, ushtarët sirianë ekzekutuan 13 xhihadistë të ISIS-it.

Ky grup terrori është pjesë e ushtrisë siriane Jaysh Al-islam që e quajnë veten “Ushtria e Islamit” dhe kontrollojnë mbi 25 mijë luftëtarë besnikë.

Në videon 19-minutëshe tregohen xhihadistët të veshur komplet me të zeza, që qëllohen prapa koke me pushkë shotgan.

Lajme të ngjashme

Back to top button