Një vallëzim që rrallë shihet (VIDEO)

Kenichi Ebina lëviz trupin e tij në një menyrë e cila duket se sfidon limitet e dhëna nga skeleti njerëzor. Ai kombinon disa zhanre të muzikës duke perdorur lëvizjet të cilat janë njekohësisht të sakta dhe precize.

Lajme të ngjashme

Back to top button