Mënyra më e mirë si të vendosni qerpikët artificial (VIDEO)

Për t’i dhënë më shumë gjatësi dhe volum qerpikëve të tyre, duke krijuar kështu një pamje madhështore në sy, shumë femra përdorin qerpikë artificial. Mirëpo, duhet pasur shumë kujdes, se si i vendosni ato në mënyrën e gabuar ju do të humbi qerpikët tuaj.

Në këtë video mund të mësoni mënyrën e duhur për të vendosur qerpikët artificial:

Lajme të ngjashme

Back to top button