Vitet…

“Vitet mësojne çka ditët kurrë nuk dinë”.

Thënie nga Ralph Waldo Emerson. Ai ishte një shkrimtar dhe poet amerikan.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button