“Plaku” Shaqiri i mëson të rinjtë futboll (Video)

Cila është ëndrra më e madhe e çdo futbollisti? Kjo dihet: Të takoj idhulin e tij njëherë në jetë dhe të stërvisë me të.
Këtë e ka bërë edhe Xherdan Shaqiri, që i ka befasuar të rinjtë e C-Junior të SC Kriens.

Së pari ishte maskuar si plak, Hansueli Strasser, në mënyrë që të jetë trajner i tyre për pak momente, kurse më pas e zbulon para tyre se kush është në të vërtetë, duke i gëzuar tej mase lojtarët në fushë dhe njerëzit që ishin prezent në këtë stërvitje.

Lajme të ngjashme

Back to top button