Fjalim protestues para RTVM

Në kuadrin e “Javës së krenarisë 2015”, Rrjeti nacional për luftë kundër homofobise dhe transfobisë sot në fillim prej ora 13 e 15 min do të mbaj një fjalim protestues para RTVM-së.
Në fjalimin protestues do të publikohen edhe kërkesat e tyre.

Lajme të ngjashme

Back to top button