Sulm terrorist në një fabrikë në Francë, i hiqet koka njërit, ngrihet flamuri i ISIS-it

Gjatë një sulmi terrorist në një fabrikë në Grenoble të Francës, i është prerë koka një mashkullit dhe disa të tjerë janë plagosur. Në këtë fabrikë ka pasur një shpërthim të fuqishëm, ndërsa sulmuesi barte një flamur të shtetit islamik ISIS.

Fabrika është në pronësi të ‘Air Products’, që merret me shitjen e magazinave me gaz.

Sipas raporteve më të fundit, një person është arrestuar.

Televizioni Al Jazeera raporton se sulmuesi ka hyrë në fabrikë dhe ka aktivizuar disa mjete shpërthyese, mirëpo, ende nuk dihet se cili është numri i saktë i viktimave nga ky sulm. Ky sulm vjen vetëm gjashtë muaj pas sulmit terrorist në zyrat e revistës satirike ‘Charlie Hebdo’, ku ishin vrarë 12 persona

Lajme të ngjashme

Back to top button