Pudrën pluhur dhe buzëkuqin e buzëve që tani nuk do t’i ndani (video)

Mjeshtëria më e mirë për grim: blogerja e njohur indiane Pallavi Symons ka shpikur mënyrën se si ta mbani sa më gjatë buzëkuqin në buzë.
Në fillim përgatitni një fasoletë letre dhe ndajeni në shtresa. Do t’ju nevojitet vetëm njëra shtresë sa më e hollë, transmeton Telegrafi.

Thjesht, qiteni buzëkuqin në buzë ashtu siç e bëni zakonisht, pastaj vëreni fasoletën mbi buzë.

Qitni pudrën pluhur mbi fasoletë dhe në mënyrë të rregullt shpërndajeni.

Hiqeni fasoletën dhe buzët tuaja janë të gatshme për puthje, por pa lënë shenja.

 

 

Lajme të ngjashme

Back to top button