Kamioni që u bllokoi rrugën policisë në Lazarat

Ky është kamioni, me të cilin personat e armatosur bllokuan rrugën gjatë ditës së djeshme për depërtimin e policisë.
Me këtë lëvizje grupi i armatosur ka dashur të fitojë kohë për tu arratisur, duke penguar kalimin e autoblindave dhe makinave të policisë. Siç shihet në foto, kamioni është vendosur në anë të përroit.

179036

Ndërkohë në Lazarat vijojnë kontrollet. Policia është në pritje të një urdhri të dytë për të ndërhyrë në zonat e nxehta, të cilat i ka identifikuar tashmë.

Lajme të ngjashme

Back to top button