“Femrat” e Charles Bukowski, kthehet në film

Ende nuk është zbuluar ekipi i aktorëve që do të luajnë në filmin “Femrat” dhe ende nuk ka regjisor. I njohur si laureat i jetës së varfër amerikane, Bukowski ka vdekur në vitin 1994 në moshën 72 vjeçare, duke lënë pas vetes qindra poezi, qindra tregime të shkurta dhe gjashtë novela.

Për librin gjysmë-biografik i autorit Charles Bukowski“Femrat”, do të realizohet një film.

Kompania prodhuese e filmave The Hurt Locker, është ajo që do ta realizojë filmin e ri të bazuar në kryeveprën e shkrimtarit.

Po kjo kompani i ka realizuar edhe filmat Tales of Ordinary Madnes të luajtur nga Ben Gazarra, Factotum me Matt Dillon.

Ende nuk është zbuluar ekipi i aktorëve që do të luajnë në filmin “Femrat” dhe ende nuk ka regjisor. I njohur si laureat i jetës së varfër amerikane, Bukowski ka vdekur në vitin 1994 në moshën 72 vjeçare, duke lënë pas vetes qindra poezi, qindra tregime të shkurta dhe gjashtë novela.

Bukowski për të shkruarit fliste shumë çuditshëm.

Lajme të ngjashme

Back to top button