Harroni Dronat, kjo është e ardhmja e ushtrisë amerikane (Video)

Bëhuni gati sepse ushtria amerikane është duke dizajnuar versionin e vërtet të biçikletës fluturuese. Prototipi tashmë është krijuar nga kompania Malloy Areonautics dhe është mjaftë impresive, transmeton zeri.info

Ushtria amerikane është duke menduar që ta përdorë për qëllime të ndryshme dhe realizimin e shumë misioneve ushtarake.

Kompania tashmë ka nënshkruar kontratë me laboratorin e ushtrisë amerikane për të bërë edhe më shumë kërkime që të këtë projekt ta jetësojnë sa më parë. Më poshtë mund të shihni videon e cila do tu ilustroj më mirë të ardhmen e biçikletave.

Lajme të ngjashme

Back to top button