Të shkyçurit nga Ngrohtorja të shtunën në protestë

Këtë të shtune në orën 12 në Portën Triumfale në Shkup do të mbahet protesta e të shkyçurve nga Ngrohtorja.

Në këtë protestë do të përfundojë aksioni për grumbullimin e nënshkrimeve që do të dërgohen deri te ambasadat dhe do të publikohet se sa nënshkrime janë grumbulluar.

Në protestë do të lexohen transkripte nga bomba e 14 ku dëgjohet se i bëhet presion Avokatit të Popullit për ti mbrojtur të drejtat e të shkyçurve nga Ngrohtorja.

Lajme të ngjashme

Back to top button