Shkup, u mbajt “Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër”

Mbrëmë, në ora 21 në parkun e qytetit të Shkupit u mbajt ngjarja “Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër”, ku filharmonia e Maqedonisë me Sara Mejs mbajtën koncertin e tyre “Broduej nën yjet” të dirigjuar nga Borjan Canev, dhe artistët Millan Andov dhe Stojan Gjukiq  vizatuan në bina para publikut. Në ngjarjen u shpërndanë edhe 20.000 kopje të librit “Figuri” i  Jan Nerudës.

Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër
Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër

Ngjarja zgjati një orë, dhe akumuloi publikë të madhe. Spektakli “Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër” mbahet ç’do vit në fillim të verës në parkun e qytetit në Shkup.

Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër
Shih muzikë, dëgjo fotografi, fito libër

Lajme të ngjashme

Back to top button