Kini besim

“Bota është e rrumbullakët dhe vendi që mund të duket si në fund mund të jetë fillimi.”

 

Ivy Baker Priest ishte arkëtare e njohur e Qeverisë në Amerikë në vitet e 50-60-ta.

Lajme të ngjashme

Back to top button