Çka është agjërimi?

“Agjërimi është gjysma e durimit”

Thënie nga themeluesi i fesë Islame dhe profeti i fundit në botë, profeti Muhamed a.s.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button