Sonte në kampin e lirisë do të diskutohet për robërimin e gazetarisë

Sonte në kampin e lirisë të LSDM-së, të vendosur përballë qeverisë së Republikës së Maqedonisë do të diskutohet në temën e robërimit të gazetarisë.

Diskutues në këtë temë që nis në fillim prej ora 19 janë: Meri Jordanovska, Branko Geroski, Dragan Antonovski dhe Zoran Bojarovski, të gjithë gazetar.

Lajme të ngjashme

Back to top button