Fshesa elektrike për pastrimin e rrugëve të Shkupit

NP ’Higjiena Komunale’ do të sjellë fshesë elektrike, për çka ka shpallur konkurs dhe firmat e interesuara ofertat mund ti parashtrojnë deri më 7 korrik. Vlera e kësaj makine sipas konkursit është 4.5 milion denarë, më saktë 72.815 euro.

Kjo makinë për mbeturina ka kapacitet për dy metër kub. Këto makina përdoren në Gjermani, Itali dhe Austri.

Lajme të ngjashme

Back to top button