fbpx

Ja sa kushton BMW seria 7-të

BMW shfaq në rrugë modeli më të ri BMW Seria 7. Modeli më i ri është i pajisur me motor 4.4-litërsh turbo-binjak V8 që radhitet në 450 kuaj-fuqi dhe 479 çifte rrotulluese, duke i dhënë kështu asaj një shpejtësi prej 100kmh në vetëm 4 sekonda.

Për të gjithë adhuruesit e BMW modeli i ri Seria 7 gjendet kundrejt çmimit prej 97,400 dollarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close