Dokufest thërret vullnetarët

Aplikacioni është i hapur deri më 15 korrik 2015 ndërsa mund të aplikojnë personat mbi moshën 16 vjeçare.

DokuFest ka hapur sot thirrjen për vullnetarë për edicionin e 14-të festivalit, i cili do të mbahet më 8-16 gusht në Prizren.

Vullnetarët e DokuFest do të ndihmojnë në menaxhimin e kinemave, në qendrën e Press dhe Media, në mikpritjen e mysafirëve dhe evente, në DokuDaily, DokuKids, DokuShop dhe Doku TV.

Aplikacioni është i hapur deri më 15 korrik 2015 ndërsa mund të aplikojnë personat mbi moshën 16 vjeçare.

Linku ku mund të aplikoni:  http://dokufest.org/apply/?page_id=16

Lajme të ngjashme

Back to top button