Aliu gjeti veten në ‘bombën’ e Zaevit, ndërtimi i egër ende ja uzurpon pronën

Orhan Aliu, banor i Komunës së Çairit dyshon se problem i tij me pronën përmendet në bombën e shpalosur nga opozita, në bisedën ku funksionarët qeveritarë bisedojnë për rrënimin e objektit në Çair”.

Si ën rastin me shtëpinë e ndërtuar përballë ambasadës së SHBA-ve në Shkup, I cili jo vetëm që nuk është rrënuar, por është ndërtuar edhe një kat dhe shfrytëzohet, ashtu është lejuar edhe ndërtim të objektit në tokën të cilën Aliu ka të drejtë ta shfrytëzojë.

Familja Aliu thotë se që nga periudha prej kur kanë filluar bisedimet, vetëm dy objekte në Çair kanë pasur vendim për tu rrënuar, edhe pse nëpër komuna ka qindra të tilla, pa leje.

Lajme të ngjashme

Back to top button