VMRO do të festojë ditëlindjen dhe do të hapë ndërtesën e re

Të shtunën VMRO-DPMNE do ta shënojë 25 vjetorin e themelimit. Njëkohësisht do të shënohet edhe 122 vjetori I formimit të VMRO-së.

Sipas paralajmërimeve, ditëlindja do të festohet në ndërtesën e re të partisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button